Pako tähtiin

Nykyinen työsuhteeni päättyy aivan pian. Tulen ikävöimään ihanaa nykyistä työpaikkaani, mutta siitä huolimatta maistan jo vapauden ja tunnen paahtavaa jännitystä tulevasta. Työpäivien jälkeen en malta olla läsnä omassa elämässäni, odotus on liian suurta. Pidän viisituntisia YouTube-maratoneja keskellä kirkasta päivää. Tällä hetkellä katson videoita drag queeneista, esteettisyyden ja huumorin ohella pidän siitä, ettei drag-maailma muistuta lainkaan omasta maailmastani.

Suurin rakkauteni kohde ovat kuitenkin poptähdet. Etenkin pettymysten hetkellä viimeisen päälle huolletut, tavallisista lähtökohdista elämänsä aloittaneet supertähdet tuntuvat yhtä suojaavilta, kuin ympärille tiukasti paketoitu peitto. Parantelen surumielisyyttä katsomalla sängystä käsin tuntikaupalla haastatteluja, musiikkivideoita ja esiintymistaltiointeja. En avaa puhelintani enkä katso yhtäkään päivitystä siitä, mitä elämän iloja oikeat tuntemani ihmiset kohtaavat. Rakastan sitä, että Cher on ensimmäinen nainen jonka napa on näkynyt TV:ssä ja sitä, että Cardi B:llä on loputon määrä peruukkeja. Olen raivoissani katsoessani haastatteluja, joissa toimittajat höykyttävät nuorta Britneytä ennen tämän henkisen voinnin romahdusta. Pohdin, miten aliarvostettu Madonnan Erotica-kausi on.

Aiemmin mietin, olenko jotenkin yksinkertainen, kun suosikkiartistini ovat kaupallistakin kaupallisempia ja koen useammin henkisen nostatuksen tunteita Nicki Minajin kuin venäläisen klassikkokirjallisuuden äärellä. Rakkauteni popmusiikkiin alkoi jo lapsena, mutta teininä yritin irtautua siitä, koska halusin vaikuttaa älykkäältä. Iän karttuminen on niin mahtavaa, tuollaisille asioille ei varaa enää ajatustakaan. On täysi selviö, että olen säkenöivän nokkela, vaikka olenkin varannut merkittävän lohkon aivokapasiteetistani Rihannalle.

Tässä muutama suosikkikuvani. Toivottavasti ne tuottavat jollekin toisellekin iloa!

Madonna Bedtime Stories -kaudella vuonna 1995.

Britneyn legendaarinen vuoden 2000 MTV Awards -esitys. Katso YouTubesta, jos et vielä ole!

Lady Gaga vuoden 2019 Met Galassa. Moni fiilistelee Gagan teatraalisia asuja, mutta yksi omista suosikkiasioistani on se, että klassinen Lady Gaga -look on rintaliivit, alushousut ja sukkahousut. Siis että jonkun perinteinen esiintymisasu on pikkarit, rintsikat ja sukkikset! Olin Lady Gaga-bileissä viime syksynä ja se sai hymyn huulilleni, että moni oli tullut baariin juuri tällaisessa asussa.

Cher Met Galassa vuonna 1974. Cher on maailman viehättävin ihminen. Jos et ole koskaan katsonut pätkiä Cher Show:sta, you are in for a treat!

Nicki yksissä ensimmäisistä isommista musiikkivideokuvauksistaan vuonna 2009. Kymmenen vuoden takaiset asiat tuntuvat tällä hetkellä niin mauttomilta, että ei voi kuin fiilistellä. Muistelen lämmöllä tätä Nickin kitsch-aikakautta, se tuntuu nyt niin kaukaiselta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: